• Почетна
  • Студенти ДИИМ домаћини представницима 31 земље Европе

Студенти ДИИМ домаћини представницима 31 земље Европе

Скупштина ће се одржати од 07. до 13. новембра 2016. године у Новом Саду на Факултету техничких наука и у Студиу М Радио-телевизије Војводине која је медијски покровитељ догађаја. Овај самит окупиће 250 студената, 50 алумни чланова и професора

са 80 различитих европских универзитета, домаће и стране компаније и остале партнере студентске организације ЕСТИЕМ.Разматраће се главна питања даљег развоја једине европске студентске мреже из области индустријског инжењерства и менаџмента и одржаће се тренинзи, радионице, радне групе и панел дискусије на различите теме актуелне у овој струци. У слободно време учесници ће обилазити знаменитости Новог Сада и упознавати се са српском културом и наслеђем.

У оквиру Конференције, 04. новембра, одржава се и Сајам запошљавања, на коме ће домаће и стране компаније имати прилику да се представе и понуде стручну праксу односно запослење студентима ФТН-а. 

Осим Радио-телевизије Војводине, као главног медијског покровитеља, догађај подржавају и велике компаније као што су Телеком Србија, Цоца Цола Хеллениц, Маинстреам, Цонтинентал и многе друге.

Генерална скупштина ЕСТИЕМ-а до сада је само једном одржана у Србији, и то у Београду 2012. године.