• IJIEM

Представљање ДИИМ на Дану отворених врата ФТНа

Након две године превентивних мера против болести KОВИД-19, онлајн наставе, живота у тзв. новом нормалном и недостајања свега што заправо чини студирање вратили смо се у амфитеатре и учионице. Ходнике факултета поново испуњава гужва и граја студената, а у Машинцу се поново пије кафа на паузама. После две године поново уживамо у офлајн дружењу са нашим студентима, али и отварамо врата нашим будућим студентима!

Факултет техничких наука ће у суботу, 14. маја 2022. године отворити своја врата свим средњошколцима који су заинтересовани за студирање на највећем факултету у нашој држави и региону.

Матуранти ће имати прилику да сазнају све детаље о студијским програмима за које су заинтересовани, о самом процесу студирања, како од стране професора и асистената, тако и од студената завршних година студија.

Након уводног дела који ће се одржати у Свечаној сали, средњошколци ће имати прилику да заједно са студентима попију кафу у Машинцу, поразговарају, али и да завире у неке од лабораторија и просторија факултета и осете како је седети у факултетским клупама.

Програм догађаја:

11.00 – 11.30 ч. Свечана сала Факултета – Презентација ФТНа
11.30 – 14.00 ч. Клуб студената Машинац - „Кафа са студентима ФТНа”
11.30 – 14.00 ч. Обилазак Факултета

У оквиру обиласка Факултета, Департман за индустријско инжењерство и менаџмент организује презентацију студијских програма у просторијама зграде ИТЦа. Кроз интерактиван и веома забаван програм упознаћемо матуранте са студијским програмима Индустријско инжењерство, Инжењерски менаџмент, Инжењерство информационих система и Мехатроника.

Програм за средњошколце ће водити студенти завршних година студија нашег Департмана, што ће им омогућити да чују информације и искуства из „прве руке”. У склопу програма припремили смо и квиз који ће их припремити за студентске дане, а за најбоље и најбрже, припремили смо и супер награде.

Више информација о самом догађају и новостима са нашег Департмана можете пронаћи на нашем Инстаграм профилу.

Добродошли на Дан отворених врата!