• IJIEM

Стратегије глобализације наших академаца презентоване кинеској компанији NetDragon

На тродневној радионици „Winter Academy – Doing business in China”, коју је по шести пут организовао Департман за индустријско инжењерство и менаџмент у сарадњи са Институтом „Појас и пут”.

Настави са читањем

Штампа Ел. пошта

Упис на специјалистичке студије Управљање пројектима

Сви заинтересовани кандидати за упис на специјалистичке студије Управљање пројектима могу се детаљније информисати о програму студија на састанку који ће бити организован у четвртак 11.09.2018. у 17 часова у сали 106 ИТЦ/ФТН.

Настави са читањем

Штампа Ел. пошта

Упис на специјалистичке студије Менаџмент у здравству

Инжењерски менаџмент - Менаџмент у здравству је модул на студијском програму специјалистичких струковних студија намењен амбициозним и креативним особама које препознају значај области менаџмента у здравственим установама и спремни су да знања, вештине и нове технологије адекватно примене како би одговорили на постављене захтеве и потребе у складу са најсавременијим трендовима у овој области.

Настави са читањем

Штампа Ел. пошта

Инжењерски менаџмент - МБА.

Специјалистичке струковне студије Инжењерски менаџмент - МБА усмерене су на практична знања и компетенције које су неопходне менаџерима за решавање конкретних проблема у свакодневном пословном окружењу и на тај начин представљају одговор на указане потребе из праксе.

Настави са читањем

Штампа Ел. пошта

Упис на специјалистичке струковне студије из електронског пословања

Специјалистичке струковне студије из области е-пословања усмерене су на практична и системских знања и вештина из области унапређења пословања коришћењем интернета као средства за унапређење што је могуће већег броја пословних процеса у организацији - од осмишљавања и тестирања производа и услуга, преко њиховог креирања, представљања, промоције и продаје.

Настави са читањем

Штампа Ел. пошта