Форум индустрије и академије: Унапређење вештина за Индустрију 5.0

Факултет техничких наука, Универзитет у Новом Саду организује свој први Индустријско-академски форум 29.11.2022. Сврха овог догађаја излази из оквира досадашњих, сличних догађаја и фокусира се на јачање сарадње између компанија којима су неопходни кадрови који се образују и обучавају на ФТН-у у Новом Саду. 

Катедра за производне системе, организацију и менаџмент, је препознајући потребе тржишта за знањима и вештинама која се развијају на студијским програмима Индустријско инжењерство и инжењерски менаџмент, покренула иницијативу да се покрене дијалог између представника еминентних компанија и факултета, са циљем образовања инжењера будућности који одговарају потребама индустрије.

У сарадњи са Научно-технолошким парком у Новом Саду, ФТН вас позива да учествујете на Форуму индустрије и академије са темом: Унапређење вештина за Индустрију 5.0 и допринесете развоју знања и вештина будућих инжењера. Састанку ће присуствовати представници компанија, професори и студенти. Позивамо вас да учествујете у панелима Форума који имају за циљ унапређење сарадње између индустрије и академије у смислу заједничких индустријских, научних и истраживачких пројеката у области паметне производње. Заједно са нашим партнерима потрудићемо се да овај догађај промовишемо у свим релевантним електронским и штампаним медијима.

Због ограниченог капацитета сале од 220 места, обавестите нас о свом учешћу на Форуму индустрије и академије на званичном мејлу форума: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. или попуните формулар за регистрацију на нашем сајту. Учешће на форуму је бесплатно. Пријаве су отворене до 25.11.2022. године.

Више на http://forum.ftn.uns.ac.rs/